RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

30 de solicitări pe zi la Ambulanța Pașcani

Canicula suprasolicită Ambulanța Pașcani. Numărul pacienților a ajuns la 30 pe zi, 10 dintre aceștia fiind cardiaci.  În general, expunerea la temperaturi ridicate determină o suprasolicitare a aparatului cardiovascular, care se manifestă prin creşterea frecvenţei bătăilor şi a debitului inimii, prin scăderea tensiunii arteriale şi a cantităţii de oxigen care ajunge la inimă. În aceste condiţii, cardiacii ar trebui să ia în serios atenţionarea de cod galben de caniculă.

Se vor lua măsuri suplimentare şi pentru prevenirea deshidratării, deoarece mulţi bolnavi cronic ajung la spital din cauza unei hidratări superficiale. Ca să fiţi siguri că beţi cei doi litri de apă indispensabili corpului pentru a funcţiona normal, care în timpul verii pot ajunge până la 2,5 litri, medicii recomandă să se bea o cană cu apă la fiecare jumătate de oră. Căldură suprasolicită organismul, iar acest lucru, pe fondul unor vulnerabilităţi, este resimţit mai acut de către cei cu probleme de sănătate

Related posts

Vești bune la Serviciul de Ambulanță: Ministrul Alexandru Rafila promite 4.000 de angajări

Redacția

Târgu Frumos: Campanie de testare gratuită, pentru depistarea cancerului de col uterin

Iulia Huțanu

Managerul spitalului vrea să angajeze 67 de cadre medicale și personal auxiliar! Primarul nu este de acord! Data consursului pentru funcția de director al spitalului a fost anunțată! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...