NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

21 de ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie. Cine sunt românii care au murit în tragedia care a îngrozit toată lumea și cum ajunseseră în SUA pentru a trăi „visul american”

Cel mai mare atac terorist din istorie, comis în data de 11 septembrie 2001 în New York, SUA, a lăsat în urmă aproape 3.000 de morți, printre care și cinci români, dar și peste 6.000 de răniți. Duminică se împlinesc 21 de ani de la cumplita tragedie care a îngrozit tot mapamondul.

Cronologia atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001

În acea zi neagră pentru omenire, 11 septembrie 2001, două avioane cu pasageri la bord au fost deturnate de teroriști și apoi au lovit în plin cele două turnuri gemene ale complexului World Trade Center.

LIVE UPDATE | Moartea reginei: Sicriul cu trupul neînsufleţit al fostei Suverane va fi transferat duminică de la Castelul Balmoral la Edinburgh

  

11 Sep, 08:00 | Știri externe

Advertisements

LIVE TEXT | Război în Ucraina, ziua 200: Centrala nucleară Zaporojie a fost oprită complet din motive de siguranță / Ofensiva din sud a Kievului „a fost concepută pentru a păcăli Rusia”

11 Sep, 07:00 | Știri externe

Advertisements

Oficialii din Moscova vor demisia lui Vladimir Putin! „Opiniile dumneavoastră sunt depăşite şi împiedică dezvoltarea Rusiei”

Un alt avion cu pasageri s-a prăbușit peste Pentagon, iar o altă aeronavă a căzut pe un câmp din Pennsylvania, după ce pasagerii au încercat să preia controlul aeronavei. Se presupune că țintă finală a acesteia ar fi fost fie clădirea Capitoliului sau chiar Casa Albă.

  • La ora locală 08.45 (15.45, ora României – n.r.), un avion de pasageri B-767 al companiei American Airlines a lovit Turnul de nord (cu 110 etaje) al complexului World Trade Center din New York.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Secretul sinistru al orașului Candido Godoi din Brazilia, care înregistrează un număr-record de gemeni germani

Redacția

VIDEO – LIVE UPDATE | Charles al III-lea, proclamat oficial rege sâmbătă / Ceremonia, transmisă live pentru prima dată în istorie

Redacția

Viena nu mai așteaptă avizul UE și începe vaccinarea anti-Covid a copiilor cu vârste între 5 și 11 ani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site