NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

178 de elevi din Târgu Frumos vor primi burse de merit, de studiu și de ajutor social

Primăria Târgu Frumos acordă 178 de burse elevilor din cele patru unități de învățământ din oraș. Cuantumul acestor burse, dar și numărul lor au fost aprobate în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local, ce a avut loc pe 26 ianuarie.

 

178 de burse au fost acceptate de legislativul local în ședința de Consiliu Local ce a avut loc săptămâna trecută. Dintre acestea, 50 de solicitări au fost pentru burse de merit, 28 pentru burse de studiu și 100 de burse acordate de ajutor social.

Valoarea unei burse rămâne aceeași ca și în anii trecuți, respectiv 45 de lei.

În urma centralizării situațiilor primite de la cele patru școli din oraș, respectiv Liceul Teoretic Ion Neculce, Liceul Tehnologic Petru Rareș, Școala Gimnazială Ion Creangă și Școala Gimnazială Garabet Ibrăileanu cei din administrația locală au votat în unanimitate acordarea sumei de 45 de lei lunar către elevi.

Suma necesară pentru plata numărului total de burse solicitate este de 79.700 lei.

{jcomments off}

loading...
Advertisements

Related posts

MEC trimite o notă cu măsuri obligatorii inspectoratelor şcolare, în contextul epidemiei de gripă

Redacția

REZULTATE BACALAUREAT 2017: Notele au fost afișate! Vezi rezultatele obținute de elevii din Pașcani, Târgu Frumos și împrejurimi

Redacția

Patru elevi de la Colegiul Național „M. Sadoveanu„ s-au calificat la naționala Concursului de proiecte antidrog „Împreună”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site