NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

140 de elevi participă la un concurs național în Tabăra la Muncel

În tabăra de la Muncelul de Sus va fi organizată a XXI-a ediție a Concursului Național „Proiecte de Mediu”, la care vor participa 140 de elevi însoțiți de 40 de profesori, din toate județele. Este unul din concursurile cu cea mai mare tradiție la nivel național și este organizat de Inspectoratul Școlar Județean în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.

 

Elevii vor prezenta peste 50 de idei inovative, dar vor avea parte și de activități în aer liber, concursuri de dans, karaoke, excursii tematice la obiectivele din zona Moldovei, un atelier creativ „Macul de câmp- inspirație, fantezie și originalitate”, coordonat de prof. Gabriela Andrei, directorul adjunct al Palatului Copiilor din Iași, dar și o sesiune de informare „Valori extreme ale organismelor vii”.

Juriul, care va analiza proiectele de mediu, este format din profesori universitari de la Facultatea de Biologie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și reprezentanți ai Agenției pentru Protecție Mediului din județul Iași, iar președintele juriului este academicianul Constantin Toma. Școala Gimnazială „Varlaam Mitropolitul” din Iași și Palatul Copiilor din Iași vor reprezenta județul în concurs, la secțiile: liceu și școală gimnazială.

Tabăra va lua sfârșit sâmbătă, 13 iulie, la ora 18:30, când vor fi anunțați câștigătorii concursului de mediu.

loading...
Advertisements

Related posts

Alegeți un copil din listă și pregătiți-l pentru școală! Campanie a părintelui Damaschin

Redacția

Bucuria absolvirii elevilor de clasa a VIII-a, de la Liceul „Nicolae Iorga” . Șefă de promoție de nota 10

Oana Cordoneanu

Tinerii din tabăra școlară de la Mogoșești Siret au stat de vorbă cu polițiștii

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site