NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

11 polițiști pășcăneni au fost avansați în grad cu ocazia Zilei Poliției Române

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iași a avut loc astăzi, 25 martie, şedinţa festivă de marcare a Zilei Poliţiei Române. A fost făcută avansarea la gradul profesional următor, înainte de termen şi la termen  a poliţiştilor care îndeplinesc condiţiile legale.

 

 Cu această ocazie, Şeful I.P.J. Iaşi, chestor de poliţie Ioan Scripniciuc a dat citire ordinelor de avansare a ofiţerilor şi agenţilor de poliţie. Printre cei avansați în grad s-au numărat și 11 agenți de poliție pășcăneni. Zece dintre aceștia au trecut la gradul de agent principal, iar un ofițer, Mihai Asofiei, a fost avansat la gradul de inspector principal.

Momentul festiv a marcat și avansarea pentru polițiștii din Târgu Frumos și Hîrlău. Mai exact, de la Postul de Poliție Târgu Frumos a fost avansat în grad agentul șef Dinu Covataru, iar de la Poliția Hîrlău a fost avansat în grad agentul principal, Ionuț Chiriac. Au fost înmânate plachete, diplome şi scrisori de mulţumire poliţiştilor cu rezultate meritorii.    

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au fost avansaţi la termen  41 de ofiţeri şi 130 de agenţi .

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Accident rutier la intrarea în Ruginoasa

Marius Parteni

Cum a fost sancționat șoferul care a intrat în gardul unei case din Luncă și a părăsit locul accidentului. Proprietarii cer măsuri administrației locale!

Oana Cordoneanu

Agent de pază amendat pentru că nu avea asupra sa mijloace de apărare şi protecţie

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site