RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

109 copii au murit în Ucraina și 130 au fost răniți de la începutul invaziei ruse, anunță Guvernul de la Kiev

Guvernul de la Kiev a anunțat, vineri, că 109 copii au fost uciși și 130 au fost răniți de la declanșarea războiului în Ucraina. Lyudmyla Denisova, comisarul pentru drepturile omului al Parlamentului Ucrainei a transmis că au fost inițiate 1.833 de proceduri penale pentru investigarea infracțiunilor comise de armata rusă pe teritoriul Ucrainei, iar țara va depune ”toate dovezile crimelor rusești la instanțele internaționale”, a mai spus aceasta.

Denisova a mai spus că numărul victimelor în Ucraina va continua să crească, cu excepția cazului în care cerul de deasupra țării este închis.

Mircea Geoană, adjunctul secretarului general al NATO, a declarat, vineri, că există semnale care spun că asaltul Rusiei va continua în trei direcții principale: În jurul Kievului, în est și sudul Ucrainei. Geoană a mai transmis că NATO anticipează că acest conflict va mai dura, amplificând victimele și distrugerile.

Adjunctul NATO a explicat faptul că închiderea spațiului aerian ar însemna ca NATO să intervină direct într-un conflict cu Rusia și să bombardeze avioane și aeroporturi rusești.

  

g4media

Related posts

Primul parapet mobil a fost montat pe E85„Drumul Morții”

Redacția

Fetiţa orfană grav bolnavă se pregăteşte de transplant

Redacția

Avarie la o conductă de apă din Pașcani! Apa se oprește până la ora 15 pe două străzi!

Redacția
Încarcă...