RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

10 ponturi pentru a vedea întreaga lume cu bani puţini. De ce e important ce vârstă ai şi în ce perioadă a anului mergi în vacanţă

Dacă unii fac economii un an întreg pentru a-şi permite o vacanţă într-una din capitalele lumii, alţii reuşesc cu mai puţin de un salariu minim pe economie să vadă jumătate din Europa. Cum este posibil? Adevărul vă prezintă 10 ponturi utile care promit să vă aducă mai aproape de destinaţiile visate cu bani puţini.

  

La cei 27 de ani ai săi, bistriţeanul Victor Perdevară a reuşit să vadă mai multe locuri decât au reuşit două generaţii. Culmea, tânărul a reuşit să vadă cele mai frumoase locuri din Europa cu doar câteva sute de lei în buzunar. Alături de Victor Perdevară, Adevărul vă prezintă 10 ponturi utile pentru a vedea lumea cu bani puţini.

1. Fereşte-te de tren sau vapor! În întreaga Europa, trenul şi vaporul par să fie cele mai scumpe mijloace de transport.

2. Alege cu încredere autobuzul sau chiar avionul. Autobuzul şi mai nou avionul sunt mult mai ieftine decât trenul şi vaporul. Poţi ajunge dintr-o capitală în alta cu sub 50 de euro.

3. Autostopul poate fi cel mai bun prieten al tău. Autostopul funcţionează în întreaga Europa şi de multe ori nu implică niciun cost. Mai mult, există şi site-uri specializate care dau sfaturi despre unde şi cum să faci autostopul.

4. Vârsta şi anumite zile ale săptămânii îţi pot garanta intrarea gratuită la unele dintre cele mai importante muzee ale Europei. În Paris de exemplu, dacă ai sub 25 de ani, poţi vedea mare parte din muzee gratuit. De asemenea, multe dintre muzee lasă biletul la jumătate de preţ în anumite zile ale săptămânii, dar şi în anumite perioade ale anului.

Citiți articolul integral pe Adevarul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pierdut certificate constatatoare de la sediu profesional și terți Rusu Mihai Ștefănel

Redacția

Ultimele pregătiri pentru asfaltarea a 110 km de drumuri județene

Redacția

Pierdut certificat constatator

Redacția
Încarcă...