RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ai cazut pe trotuarul necuratat de zapada? Poti cere despagubiri

Persoanele care au cazut pe trotuarele necuratate si care au suferit fracturi sau alte leziuni isi pot recupera banii de la asociatiile de locatari sau de la firmele care sunt responsabile de deszapezire. In prima faza se poate obtine despagubiri in urma unei intelegeri amiabile. Daca nu se ajunge la un consens, partile implicate se pot intalni in instanta.

 

Mersul pe trotuarele din tara s-a transformat intr-o adevarata aventura. Tocmai de aceea trebuie sa se cunoasca faptul ca accidentele de pe trotuare se pot intoarce impotriva celor care ar fi trebuit sa le curete, dar nu au facut acest lucru.

  

Daca o persoana a alunecat si, in urma accidentului, a suferit o fractura sau alte leziuni, aceasta poate primi despagubiri de la asociatia de locatari sau de la firmele care isi desfasoara activitatea la parterul blocurilor.

In prima faza, despagubirile pot fi obtinute in urma unei intelegeri amiabile. Daca nu se ajunge la o intelegere se poate ajunge in instanta, unde pot fi recuperati banii cheltuiti cu tratamentul.

sursa rtv.net

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Președintele Congresului Mondial Evreiesc face un apel fără precedent la un guvern de uniune națională în Israel pe fondul unui „pericol existențial iminent”

Redacția

Giorgia Meloni, o fostă fană a lui Mussolini, în pragul preluării puterii în Italia / Deviza ei este „Dumnezeu, patrie, familie și vrea renegocierea tratatelor europene, luptă împotriva „lobby-urilor LGBT” şi a „iernii demografice” pe care o traversează ţara

Redacția

Franța şi-a dat acordul pentru livrarea de echipament militar Armeniei

Redacția
Încarcă...