RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Rezultate bune pentru sportivii de la AS West Moldavia și CSM Pașcani, la întrecerile de la Iași și Bacău

Sâmbătă, 15 decembrie, s-au desfășurat la Bacău întrecerile atletice „Cupa de iarnă”. La concurs au participat juniori din zece județe ale țării. Sportivii de la Asociația West Moldavia au obținut rezultate bune. Carina Duduman a ocupat locul IV la aruncarea greutății, cu 9,14 metri.

În urma reușitei ea a realizat și baremul ce o califică în finala din luna martie din București. De asemenea în finala din luna martie s-a calificat și Șerban Nistor, elev în clasa a VII-a la școala Iordachi Cantacuzino. Acesta a obținut un rezultat de 10,45 m, la aruncarea greutății de 4 kg.

 De asemenea,  pe data de 7 decembrie s-a desfășurat la Iași concursul internațional “Cupa LPS”, destinată pentru categoriile copii 1 și juniori 3. La acest concurs Tudor Pintilie, elev la școala Iordachi Cantacuzino, legitimat la CSM Pașcani a reușit în finala de 60 de metri să se claseze pe locul V, iar la săritura în lungime cu elan a reușit performanța de 4,65 metri, ceea ce i-a adus locul III și medalia de bronz.

  

 Menționăm faptul că anul acesta atleții de la Clubul Sportiv Municipal și West Moldavia încheie anul 2012 cu 7 medalii la concursurile naționale și internaționale. 

   Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Etapa de rugby mâine la Pașcani. 5 formații din țară ne vizitează

Răzvan Grecu

Oligarhul rus Roman Abramovici anunță că vinde clubul de fotbal Chelsea Londra

Redacția

CSM Kosarom – Sport Club Bacău 1 – 2 în Cupa României la fotbal

Marius Parteni
Încarcă...