RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Puşcărie pentru traficanţii care au legat de cal o gravidă

O femeie care şi-a implicat şi fiii în traficul de minori nu i-a îmblânzit pe judecători. Mihaela Liliana Vieru (40 de ani), Liviu Alin Cicea (22 de ani) şi Doiţă Vieru (20 de ani) au fost acuzaţi că, în 2011, au silit 4 puştoaice să practice prostituţia. Fetele aveau vârste între 14 şi 17 ani.

 

Traficanţii preferau fete din familii sărace, puţin educate, care erau duse într-o casă din Mirosloveşti. Doiţă le făcea să se îndrăgostească de el, iar apoi erau scoase la produs. Dacă voiau să plece, le bătea. Tinerele îşi vindeau trupul într-o cameră insalubră, dar şi la motelurile Castelul Roşu sau Ruta 85, precum şi în locuinţe din Paşcani. În februarie 2011, asistenţii sociali de la Primăria Mirosloveşti au trecut pragul casei traficanţilor, însă fata pe care au găsit-o le-a spus că e concubina lui Doiţă.

  

Printre victime s-a numărat şi o prietenă a fiicei Mihaelei, care a ajuns în casa ei după ce au sărbătorit împreună ziua de naştere. Tânăra a fost supusă la un moment dat la un maraton sexual de 24 de ore. O altă victimă a traficanţilor, care era însărcinată, a fost bătută de Doiţă, legată de picioare cu un cablu şi prinsă de un cal, fiindcă încercase să fugă.

Magistraţii Tribunalului i-au condamnat pe Cicea, Mihaela şi Doiţă Vieru la câte 6 ani şi 8 luni de puşcărie. Pedepsele au fost menţinute şi de Curtea de Apel, însă Mihaela a făcut recurs şi dosarul a ajuns pe masa judecătorilor bucureşteni. Acum, aceştia i-au respins recursul şi au bătut în cuie sentinţa colegilor ieşeni.

sursa evenimentul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Noapte de coşmar pentru o femeie din Vaslui: Mădălina a fost violată brutal în propria casă de un tânăr, în faţa celor patru copii

Redacția

Poliția sesizată despre dispariția unor bunuri fără valoare din sediul Retrom

Carmen Bălăceanu

Tânăr din Târgu Frumos găsit mort lângă calea ferată

Oana Cordoneanu
Încarcă...