RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Discutii contradictorii in privinta viitorului Strandului municipal Pascani

Viceprimarul municipiului Pascani doreste sa scoata la licitatie terenul aferent Strandului Municipal tocmai pentru ca o firma serioasa sa poata investi in zona. Din pacate, spune el, o serie de oportunisti din primarie nu doresc acest lucru. Printre cei dati ca exemplu se numara secretarul Primariei, juristul Mircea Zuzan, care blocheaza proiectul de hotarare prin neacordarea vizei de legalitate, iar in cardasie cu el, pare a fi seful Compartimentului Patrimoniu, Alexandru Apetrei.

Cei doi tot motiveaza fel si fel de lucruri pentru a nu scoate la licitatie strandul, motivele reale fiind deocamdata necunoscute. Desi s-a incercat sa se ia un punct de vedere oficial pe aceasta tema, si altele care la fel stagneaza pe birourile secretarului Primariei, juristul Mircea Zuzan nu a vrut nicicum sa stea de vorba cu reporterul BUNA ZIUA IASI, motivand faptul ca nu are timp, chiar daca isi facuse timp sa stea la discutii cu altii pe holurile Primariei.

Din acest motiv, pascanenii nu se pot distra la Strandul Municipal. Situatia arata ca niciun comerciant sau alt om de afaceri nu poate sa-si deschida o terasa in zona din cauza unor functionari. In al doilea rand, nici spre inchiriere nu se doreste a fi scoasa locatia datorita faptului ca cei de la Patrimoniu invoca unele probleme. Astfel ca tinerii din Pascani inca mai stau dupa portile bazinului si asteapta o decizie din partea edililor. Viceprimarul Vasile Axinte spera ca pana la data de 01 iunie sa deschida portile catre publicul larg. De precizat faptul ca deja si-au aratat interesul, verbal, doi afaceristi din Pascani pentru acel strand. Este vorba despre tinerii Gabriel Sofian si Silviu Moraru.

  

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Revin ploile în Moldova

Redacția

Premierul Viorica Dăncilă și-a găsit nașul: primarul Dumitru Pantazi, festival de bâlbe la televiziunea sa favorită! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Investiții importante preconizate pe două drumuri județene din zona Pașcani

Marius Parteni
Încarcă...