RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Concurs pentru postul de economist la Cantina de Ajutor Social din Pașcani

Primăria Municipiului Paşcani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea postului contractual de execuţie de inspector de specialitate (economist), gradul I (1/2 normă) din cadrul Cantinei de Ajutor Social.

 

  

Probele stabilite pentru concurs: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviu. Pe data de 4 decembrie, ora 10.00, va avea loc proba scrisă, şi în termen de maxim 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise,  interviul. Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul instituţiei până la data de 21.11.2018 inclusiv, ora 15,30.

Condiții de participare:

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice;

–  condiţii de vechime de  minimum 4 ani,  în specialitatea studiilor.

 Dosarul de înscriere la concurs se depune la sediul Primăriei municipiului Paşcani.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0232/762300, interior 111-  Compartiment Management Management Resurse Umane.

Related posts

Licitaţie pentru modernizarea a 9 km de drum judeţean: Paşcani-Brăteşti-Mirosloveşti

Redacția

Numai bătrân să nu fii! Lipsa locurilor de veci – principala grijă a păşcănenilor trecuţi de vârsta a treia

Ema Roman

Scandal în Primărie: Hotărârea prin care au fost majorate salariile contestată de funcționarii Serviciului de Taxe și Impozite Locale!

Marius Parteni
Încarcă...