RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria-mediatorul dintre asociațiile de locatari și regiile pășcănene

Astăzi, în jurul orei 10.00, primarul Dumitru Pantazi, viceprimarul Vasile Axinte și administratorul public al Primăriei Pașcani, Gică Zanet, au convocat o ședință cu președinții Asociaților de Locatari din Pașcani. La ședință a luat parte și conducerea celor trei servicii publice subordonate Consiliului Local Municipal, fiind vorba despre Prest Serv Apa Pașcani, Regia Autonomă de Gospodărire Comunală și Locativă și Serviciul de Salubritate.

Aceasta a avut drept scop identificarea unor soluții cu privire la problemele pe care cetățenii le ridică privin modul de facturare la apă și canalizare, agentul termic și cel de la salubritate. „Am vrut să avem o întâlnire motivat de faptul de a ne cunoaște mai bine, dar și de a încerca de a rezolva o serie de probleme edilitar gospodărești și care țin de serviciile subordonate Primăriei. Vin foarte mulți cetățeni nemulțumiți de serviciile de apă, de energie termică și de salubritate. Ne-am gândit să avem o întâlnire pentru a găsi o cale de mijloc între locatari, administrație și prestatatorii de servicii. Ca să funcționeze trebuie să avem în primul rând o organizare. Vreau să ni se prezinte problemele cu care se confruntă fiecare asociație și să găsim împreună soluții”, a spus primarul Dumitru Pantazi.

Președintele Asociației nr. 2 le-a recomandat celor de la seriviile publice să ia câte un cetățean de pe scară atunci când merg să citească apometrele din casele oamenilor. „Ei sunt dispuși să se facă aceste citiri în prezența unui locatar. Sunt mulți bătrâni, spre exemplu, care nu dau drumul la necunoscuți de frica hoților. Se uită la TV, văd că se întâmplă atâtea nebunii prin țară și le este frică. Se facturează prea mult la apă și acest lucru indignă pe foarte mulți cetățeni”, a declarat președintele Asociației de Locatari nr. 2. Discuțiie din ședință s-au depănat pe parcursul a câtorva zeci de minute și urmează ca astfel de întâlniri să mai aibe loc la Primărie cu scopul de a pune în ordine o serie de neregului.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Raport asupra stării judeţului Iași

Redacția

Revoltă pe Facebook: Cetăţenii nemulţumiţi de lucrările proaste de pe Esplanadă

Răzvan Grecu

Lucrări de pietruire în loc de asfaltare, la Blăgești. Conductă de alimentare cu apă, doar pe strada principală

Marius Parteni
Încarcă...