RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria vrea să renegocieze cu E-on Gaz contractul de furnizare a gazului pentru centralele RAGCL

Ajunsă la zi cu datoriile față de distribuitorul de gaz metan, executivul local și conducerea RAGCL vor să renegocieze contractul cu E-on Gaz. Anunțul a fost făcut astăzi în ședința de îndată a legislativului local de către primarul Dumitru Pantazi.

 

Consilierii au fost convocați pentru a aproba rectificarea bugetului, după ce Primăria a primit de la Ministerul Administrației și Internelor 1,5 milioane lei, reprezentând diferența de subvenție la energie electrică pentru perioada octombrie 2011 – martie 2012.”Cu această sumă de bani bugetul local și-a onorat toate obligațiile către RAGCL. Acum RAGCL nu mai are datorii către furnizorul de gaz metan. În această perioadă vom contacta conducerea E-on Gaz pentru a renegocia prețul unui metru cub de gaz livrat RAGCL, deoarece suntem clienți vechi și un consumator important”, a spus primarul Dumitru Pantazi.

  

 Șeful executivului a îndemnat conducerea RAGCL să demareze formalitățile de a obține de la Guvern banii alocați prin legea 128/2006, atunci când regiei i s-a acordat o scutire de 128 miliarde lei la plata obligațiilor către bugetul de stat.”Nu știu de ce această lege nu se aplică în cazul RAGCL. Dacă e nevoie vom acționa în judecată Ministerul de Finanțe”, a mai subliniat primarul.

   Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Viceprimarul Rățoi este nemulțumit de șeful Gosopdăriei Comunale

Redacția

Propunerile făcute de Primăria Pașcani pentru proiectarea Pieței Vale, nu au dus la creșterea costurilor finale

Răzvan Grecu

Înalta Curte de Casație și Justiție judecă în decembrie contestaţia în anulare din dosarul „AgroComplex”! Termenul a fost grăbit de magistrați cu două zile!

Răzvan Grecu
Încarcă...