NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria vrea să renegocieze cu E-on Gaz contractul de furnizare a gazului pentru centralele RAGCL

Ajunsă la zi cu datoriile față de distribuitorul de gaz metan, executivul local și conducerea RAGCL vor să renegocieze contractul cu E-on Gaz. Anunțul a fost făcut astăzi în ședința de îndată a legislativului local de către primarul Dumitru Pantazi.

 

Consilierii au fost convocați pentru a aproba rectificarea bugetului, după ce Primăria a primit de la Ministerul Administrației și Internelor 1,5 milioane lei, reprezentând diferența de subvenție la energie electrică pentru perioada octombrie 2011 – martie 2012.”Cu această sumă de bani bugetul local și-a onorat toate obligațiile către RAGCL. Acum RAGCL nu mai are datorii către furnizorul de gaz metan. În această perioadă vom contacta conducerea E-on Gaz pentru a renegocia prețul unui metru cub de gaz livrat RAGCL, deoarece suntem clienți vechi și un consumator important”, a spus primarul Dumitru Pantazi.

 Șeful executivului a îndemnat conducerea RAGCL să demareze formalitățile de a obține de la Guvern banii alocați prin legea 128/2006, atunci când regiei i s-a acordat o scutire de 128 miliarde lei la plata obligațiilor către bugetul de stat.”Nu știu de ce această lege nu se aplică în cazul RAGCL. Dacă e nevoie vom acționa în judecată Ministerul de Finanțe”, a mai subliniat primarul.

   Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primarul refuză să pună pe ordinea de zi proiectul monitorizării prin GPS a maşinilor Primăriei. Iniţiatorul proiectului: “Am crezut că este om de cuvânt!”

Marius Parteni

ApaVital nu are licență de operare pentru Pașcani: contractele și facturile emise de societate sunt nule! Document ANRSC!

Răzvan Grecu

Primarul Dumitru Pantazi îi răspunde consilierului Sorin Olariu pe tema scumpirii prețului la gunoi:„Îl invit să prezinte soluții viabile”

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site