NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viceprimarul Rățoi este nemulțumit de șeful Gosopdăriei Comunale

Cristian Rățoi, viceprimarul municipiului Pașcani, a declarat astăzi că este nemulțumit de activitatea lui Ștefan Popa, șeful Gospodăriei Comunale. În contextul în care viceprimarul explica jurnaliștilor că are foarte puțini oameni la îndemână pentru a se ocupa de problemele ce țin de administrarea domeniului public, acesta a arătat că responsabil de demararea procedurilor pentru recrutarea de personal este inginerul Popa.

Conform declarației date de Rățoi, Popa ar fi trebuit să se asigure ca parcursul administrativ al acestor angajări să fie cât mai scurt.

„Eu nu vă spun acum că mă plâng, dar de ce nu sunt mulțumit de domnul Popa? Sunt nemuțumit pentru că nu a reușit să scoată posturi la concurs. Iar nemulțumirea cea mai mare este că s-au făcut unele formalități, deci vă rog să fiți foarte atenți la această nemulțumire, dar se mișcă foarte greu și se merge foarte greu la angajări. Cred că pe lângă acest lucru, că se merge foarte greu cu aceaste formalități, cel mai greu și mai greu se merge cu resursa umană. Adică te chinui 4 luni să organizezi un concurs, să-l organizezi pe bune, și o să vedeți și dumneavoastră câte persoane vin acuși, în toamnă, pentru Serviciul Spații Verzi și Seră. Să vedeți cât vin pentru Serviciul Gospodărie Comunală. Și atunci vom discuta mai aplicat”, a declarat Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani.

O cauză pentru numărul mic de persoane ce se înscriu la concursurile organizate de Primărie este, cel mai probabil și lipsa de vizibilitate a anunțurilor de organizare a acestor concursuri. Ele sunt publicate doar la afișerul Primăriei și pe site-ul municipalității, într-o secțiune ascunsă de ochii vizitatorilor, în condițiile în care angajatorii din municipiu apelează pentru astfel de anunțuri la presă, pentru ca acestea să ajungă la un număr cât mai mare de oameni. 

  
Advertisements

Related posts

Urmașii lui Sadoveanu jefuiți de statul român. Nepoții scriitorului purtați prin instanțe pentru moștenire

Redacția

5.000 lei pentru desfășurarea evenimentului “Tânărul pășcănean”, organizat de ATOR

Marius Parteni

Prefectul a decis: viceprimarul Gabriela Nedelcu a fost ales ilegal! Opoziția cere demisia secretarului, acesta susține că hotărârea este legală!

Răzvan Grecu
Încarcă...