RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fiecare primărie trebuie să facă toate demersurile pentru a se înscrie în Ghişeul.ro

Fiecare primar din România va trebui să facă toate demersurile pentru a înscrie instituţia pe care o conduce în Sistemul naţional electronic de plată online a taxelor şi impozitelor, Ghişeul.ro, a arătat, miercuri, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Dan Nica.

‘Nimeni nu putea să plătească online de doi ani de zile pentru că se certau cine să plătească acel comision. Am lăsat această chestiune să fie decisă de cel care este utilizatorul, în speţă primăria, dacă să se achite comisionul de către primărie sau de către utilizator, astfel încât toată lumea să ştie (…) situaţia asta absurdă în care nimeni nu putea face nicio plată pentru că nu era clar cine trebuie să suporte comisionul va înceta odată cu adoptarea acestei Hotărâri de Guvern (…) Dacă presiunea din partea celor care doresc să aibă acces la un serviciu modern şi fără să stea neapărat la coadă, la nu ştiu ce ghişeu, va fi una semnificativă, vă garantez că fiecare primar din România va face ceea ce trebuie să-şi înscrie primăria în acest program şi să permită celor care vor să-şi plătească online taxele’, a afirmat ministrul Comunicaţiilor, care a participat la evenimentul organizat de Vodafone România pentru lansarea primei reţele 4G LTE de pe plan local.

Dan Nica a precizat că, până acum, nu a avut niciun semnal de rea voinţă din partea vreunui primar, însă unii dintre ei nu au înţeles că există o cerere reală şi că există o categorie importantă de oameni care nu mai vor să stea la coadă.

  

sursa oradeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Hala din piața vale a fost redeschisă. Platoul din fața terenului de sport va fi amenajat pentru comerțul de sezon

Marius Parteni

Zid de 9 miliarde în Parcul Peștișorul. Consilierii consideră suma exagerată, NewsPascani.com estimează lucrarea la 4 miliarde. Vezi calculele!

Marius Parteni

Lucrări de peste 105 milioane de lei la calea ferată, pe raza regionalelor Cluj, Iaşi şi Galaţi

Redacția
Încarcă...