RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Zelenski e o „rușine” pentru poporul evreu, „pericolul grav” cu care se confruntă NATO și un avertisment pentru centrul Kievului – ce a spus Putin despre Ucraina

Ceea ce a început ca un discurs despre economia Rusiei de la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg s-a transformat rapid în subiectul războiului din Ucraina, potrivit Sky News.

Vladimir PutinFoto: Mikhail Klimentyev-Kremlin Pool / Zuma Press / Profimedia Images

Președintele rus a afirmat că armata ucraineană nu are „nicio șansă” în fața trupelor sale și că a rămas fără echipament propriu.

  

De asemenea, el a atacat moștenirea evreiască a lui Volodimir Zelenski, spunând că acesta este o „rușine pentru poporul evreu”.

Vorbind despre o escaladare a războiului, Putin spune că există un „pericol serios” ca NATO să fie atrasă și mai mult în conflict și că nu există „nicio îndoială” că tancurile occidentale „ard” deja în Ucraina.

Trecând la atacurile de la granița Rusiei, el spune că trupele sale ar putea distruge părți din centrul Kievului ca represalii, dar că a ales să nu o facă din „diverse motive”.

El descrie atacurile transfrontaliere, pentru care Ucraina a negat orice responsabilitate, au încercat să distragă atenția forțelor Moscovei de pe alte fronturi.

În ceea ce privește armele nucleare,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Scandal în Polonia din cauza vizelor acordate migranților în schimbul unor sume de bani, cu câteva săptămâni înainte de alegeri

Redacția

În Germania, piața imobiliară se afundă în criză

Redacția

Scenariu de film cu acuzaţii de tâlhărie, şantaj, viol şi o victimă care practica videochat-ul. Atacatorii, achitaţi după 8 ani

Redacția
Încarcă...