NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Violeta Alexandru, către Cîţu: „Vei rămâne în istorie preşedintele PNL care a dus partidul la cheremul PSD. Că nu se poate altfel, dacă vrei să treacă guvernul”

Violeta Alexandru a transmis că Florin Cîţu va rămâne în istorie drept preşedintele care, după alegerile în care a spus că PSD este cel mai mare duşman al ţării, a dus partidul „fix la cheremul PSD”, pentru a trece guvernul propus de liberali, în frunte cu Nicolae Ciucă. Aceasta îl numeşte pe Cîţu responsabil pentru ruptura alianţei cu USR.

„Ce-o fi aşa greu la bărbaţii cărora le plac funcţiile să îşi asume? (…) Avem în PNL bărbaţi care sunt maeştrii în fuga de răspundere. (…) Nu cred că îşi dau seama că aşa cum se comportă ajung, de fapt, să fie folosiţi, nu respectaţi. Întotdeauna asumarea este mai grea dar mai sănătoasă.

Florin, PNL – al cărui preşedinte eşti – a ajuns să ceară susţinerea PSD în parlament. 3 luni, 6 luni, 3 ani – cât o fi, dar aici suntem. Vei rămâne în istorie ca Preşedintele PNL care – după alegerile în care ai spus că PSD este cel mai mare duşman al ţării şi al PNL – a dus sau a girat ca partidul să ajungă fix la cheremul PSD. Că nu se poate altfel, dacă vrei să treacă guvernul, după ce ai dat cu bâta în USR.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Un tânăr, care își caută bunica dispărută. Oferă 5.000 de euro recompensă pentru a o găsi!

Redacția

Costuri uriaşe pentru ecologizarea Lacului Bicaz

Redacția

Propunere UE: Limitatoare de viteză, la 110 kilometri pe oră

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site