RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

VIDEO| Prințul Harry, încă afectat de moartea mamei sale: „Au urmărit-o până la moarte. Istoria se repeta” / Adevăratul motiv pentru care s-a retras din familia regală

Prințul Harry afirmă că îi este teamă că istoria se va repeta, comparând faptul că mama sa a fost „urmărită până la moarte în timp ce ea era într-o relație cu cineva care nu era alb” cu relația lui cu Meghan Markle.

Ducele de Sussex a vorbit despre asemănările dintre experiențele sale și ale ducesei de Sussex cu presa și cele ale mamei sale în cadrul noului serial Netflix „The Me You Can’t See”.

În timpul interviului, Harry a lămurit care au fost motivele pentru care a ales să se retragă, împreună cu soția lui, Meghan Markle, din rolurile de membri ai familiei regale.

Potrivit lui Harry, unul dintre principalele motive pentru care el și Meghan au decis să plece din Marea Britanie a fost hărțuirea constantă din partea mass-media, care publica frecvent povești despre ducesă – care este pe jumătate afro-americancă – având nuanțe rasiste.

  

„În primele opt zile în care relația noastră a fost făcută publică s-a scris că ADN-ul ei exotic va îngroșa sângele regal”, și-a amintit Harry, citat de The Independent. „Am fost urmăriți, fotografiați, urmăriți, hărțuiți.”

„Istoria se repeta. Mama mea a fost urmărită până la moarte în timp ce avea o relație cu cineva care nu era alb”

Situația stresantă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Părinți acuzați că și-au lăsat fiica să mănânce până a murit de obezitate. Ce vârstă avea fata, care a fost găsită decedată în casă

Redacția

Ministrul de externe rus respinge criticile Occidentului în cazul lui Navalnîi

Redacția

Klaus Iohannis, prezent la reuniunea de la Paris. Șeful statului, întâlnire cu Macron: „Prin susţinerea Ucrainei ne protejăm libertatea şi democraţia”

Redacția
Încarcă...