NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

VIDEO| Prințul Harry, încă afectat de moartea mamei sale: „Au urmărit-o până la moarte. Istoria se repeta” / Adevăratul motiv pentru care s-a retras din familia regală

Prințul Harry afirmă că îi este teamă că istoria se va repeta, comparând faptul că mama sa a fost „urmărită până la moarte în timp ce ea era într-o relație cu cineva care nu era alb” cu relația lui cu Meghan Markle.

Ducele de Sussex a vorbit despre asemănările dintre experiențele sale și ale ducesei de Sussex cu presa și cele ale mamei sale în cadrul noului serial Netflix „The Me You Can’t See”.

În timpul interviului, Harry a lămurit care au fost motivele pentru care a ales să se retragă, împreună cu soția lui, Meghan Markle, din rolurile de membri ai familiei regale.

Potrivit lui Harry, unul dintre principalele motive pentru care el și Meghan au decis să plece din Marea Britanie a fost hărțuirea constantă din partea mass-media, care publica frecvent povești despre ducesă – care este pe jumătate afro-americancă – având nuanțe rasiste.

Advertisements
  

„În primele opt zile în care relația noastră a fost făcută publică s-a scris că ADN-ul ei exotic va îngroșa sângele regal”, și-a amintit Harry, citat de The Independent. „Am fost urmăriți, fotografiați, urmăriți, hărțuiți.”

„Istoria se repeta. Mama mea a fost urmărită până la moarte în timp ce avea o relație cu cineva care nu era alb”

Advertisements

Situația stresantă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Joe Biden are COVID-19 și se află în izolare. Cum se simte președintele Americii

Redacția

Conservatoarea Roberta Metsola, aleasă în funcția de președinte al Parlamentului European. Cine este ea și care sunt controversele din jurul numelui său

Redacția

Un băiețel de doi ani și-a ucis mama în timp ce femeia vorbea pe Zoom cu colegii de muncă. Tatăl copilului a fost arestat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site