NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

VIDEO | Bombardamente masive la Kiev. Cel puțin trei persoane ucise. Capitala Ucrainei a rămas fără apă și energie

Forțele ruse au lansat, miercuri, un bombardament masiv asupra Capitalei Ucrainei. Peste 30 de rachete au zburat miercuri după-amiază spre Kiev, a declarat primarul Vitali Klitschko. În urma atacului cel puțin trei persoane și-au pierdut viața. Totodată, mai multe zone au rămas fără energie electrică și fără apă.

„Potrivit armatei, 31 de rachete au zburat spre Kiev. Douăzeci și una de rachete au fost doborâte. Unele dintre rachete au lovit instalații de infrastructură critică”, a declarat Vitali Klitschko, primarul Kievului.

„În prezent, o parte a orașului este lipsită de electricitate. Nu există alimentare cu apă”, a adăugat el. „Facem totul pentru a restabili atât alimentarea cu electricitate, cât și cu apă în această seară”. Penele de curent afectează afacerile din oraș.

Boris Johnson „sparge ușa tăcerii” liderilor europeni cu privire la războiul din Ucraina: Germania voia o „înfrângere rapidă” a Ucrainei. Franța era în „negare”

  

23 Nov, 18:27 | Știri externe

Advertisements

Despăgubit cu 45 de milioane de dolari pentru că a stat 20 de ani în închisoare pe nedrept

23 Nov, 16:28 | Știri externe

Pană uriaşă de curent în Republica Moldova din cauza bombardamentelor rusești din Ucraina. Maia Sandu: ”Rusia a lăsat Moldova pe întuneric”

23 Nov, 16:22 | Știri externe

Advertisements

„Există blocaje uriașe în trafic, iar unele semafoare nu funcționează. Polițiștii coordonează traficul în cele mai aglomerate intersecții. Unii oameni așteaptă lângă intrările în supermarketuri, întrebându-se unii pe alții dacă au curent acasă și de unde să cumpere pâine și mâncare caldă”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ce a scris presa internațională despre legătura de rudenie dintre Regele Charles și… Dracula!

Redacția

VIDEO | Angelina Jolie a pledat în Congresul SUA pentru o nouă lege împotriva violenței domestice

Redacția

Prima întâlnire la nivel înalt de la izbucnirea războiului. Ministrul rus de Externe pleacă azi spre Turcia, locul unde vor avea loc noi discuții de pace cu Ucraina. Cine se va afla la masa negocierilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site