RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Vechii liberali din tabăra lui Ludovic Orban au lansat la Timișoara Platfoma Liberal Conservatoare

Susținătorii fostului președinte PNL, Ludovic Orban – foști membri ai  PNL Timiș – au lansat duminică Platforma Liberal Conservatoare, la Timișoara.

Consilierul local Raul Ambruș – cel care în vara anului trecut candia la șefia organizației municipale a PNL Timișoara, intrând într-un conflict deschis cu liderul organizției, Alin Nica – este principalul fondator al Platformei Liberal Conservatoare, la evenimentul de lansare adunând peste 700 de susținători/simpatizanți.

„Ziua de astăzi poate fi considerată ziua de naştere a Platformei Liberal Conservatoare (PLC), o mişcare politică pe care am anunţat-o din vara anului 2021, la momentul excluderii mele din PNL Timişoara. Mă bucur că de la început sunt peste 700 de persoane care ni s-au alăturat deoarece au înţeles că liberalii şi liberalismul au nevoie de o nouă reprezentare şi de un nou mod de a face politică. Vom activa în principal în Timişoara şi în toate aceste luni am lucrat la partea de organizarea a Platformei. Ne dorim să apărăm valorile liberale şi doctrina liberală, deoarece considerăm că alte partide politice intitulate liberale au abandonat aceste principii, iar electoratul de dreapta are nevoie de o reprezentare puternică în tot ceea ce înseamnă susţinerea mediului privat, libertăţile individuale şi dezvoltarea economică a comunităţii.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Combaterea celor mai noi tendințe de fraudă în organizație. Care sunt cele mai expuse procese și cum pot companiile să fie cu un pas înaintea fraudatorilor

Redacția

Un nou eșec pentru Valneva: UE reduce comanda de vaccin anti Covid la 1,25 milioane de doze

Redacția

“Aș vrea eu să am un astfel de acord”. Leclerc dezminte că și-ar fi prelungit contractul cu Ferrari pentru o sumă uriașă

Redacția
Încarcă...