NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Unde e Poliția? Tânără lovită și tâlhărită ieri seară în apropierea unui depozit de pe strada Dragoș Vodă

O tânără din Pașcani a fost ieri seară victima unei agresiuni fizice urmată de tâlhărie. Totul s-a petrecut în zona din deal a municipiului Pașcani, pe strada Dragoș Vodă, în apropierea unui depozit.

C.B., de 19 ani, se îndrepta spre locuința personală din cartierul Fântânele. Tânăra a plecat spre casă, după ce s-a întâlnit cu nişte amici într-un club din Pașcani. Incidentul s-a petrecut în jurul orelor 22.00.

Ieri seară victima, însoțită de părinți, a mers la Poliție unde a depus o reclamație. Ea a povestit că a fost lovită de un bărbat, trântită cu capul în zăpadă și deposedată de o poșetă, în care se aflau mai multe bunuri.

  

Familia și tânăra sunt în stare de șoc. Ei nu înțeleg cum este posibil să se comită astfel de fapte, într-o zonă centrală a municipiului, și de ce polițiștii din Pașcani nu patrulează mai des pe străzi. De asemenea dacă individul care a comis fapta nu va fi imediat depistat de polițiști familia susține că va reclama incidentul la Ministerul Administrației și Internelor.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

S-au autodenunțat după ce au furat alimente în valoare de 9000 de lei

Răzvan Grecu

Veste EXCELENTĂ pentru VIITORII şoferi. CUM iei mai repede PERMISUL AUTO

Redacția

O păşcăneancă a scăpat de acuzaţia de trafic de droguri

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site