NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Un sucevean poposit în Pașcani a fost tâlhărit de propriul său prieten

În cursul după-amiezii de ieri, la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani a ajuns un bărbat policontuzionat în urma unei agresiuni.

 

Este vorba despre Radu S., de 31 de ani, domiciliat în localitatea Fălticeni, care ieri, în jurul orelor 15.15 a ajuns la Urgențe, acuzând dureri la cap și torace, provenite în urma unei altercații. Din declarațiile poliției reiese faptul că suceveanul era prieten bun cu agresorul și că împreună consumaseră alcool, mai întâi la locuinta din Fălticeni a victimei, după care la locuința din Pașcani a agresorului. Acesta din urmă devenise violent fizic cu prietenul său în momentul când bărbatul se întorsese să-și recupereze portofelul din locuința acestuia. 

În urma altercației, pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral, un traumatism de umăr și o serie de escoriații în zona feței.  

Imediat după ce i s-au acordat primele îngrijiri medicale, aflând că nu are nimic grav, bărbatul a părăsit instituția medicală la cerere.

În urma sesizării depuse la Poliția Pașcani, victima și-a recuperat portofelul în care regăsise întreaga sumă de bani. Agresorului în schimb i s-a întocmit dosar penal pentru tâlhărie, acesta fiind prezentat astăzi Parchetului cu propuneri legale. 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Un nou apel pentru a dona sânge: operaţii amânate din cauza crizei

Redacția

Începe vaccinarea împotriva gripei. Iaşului i-a fost alocată o primă tranşă de 13.000 de doze

Redacția

Șase copii s-au născut la Spitalul Municipal Pașcani, în prima zi din 2019

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site