RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Un sportiv a fost la un pas de moarte pe pista de sanie a Jocurilor Olimpice din Beijing, după ce a lovit o barieră lăsată închisă

Polonezul Mateusz Sochowicz, specialist în proba de sanie, a suferit un accident în timpul unui antrenament efectuat luni pe pista olimpică aflată în apropiere de Beijing, care se putea transforma într-o “tragedie” dacă nu ar fi făcut o manevră în încercarea de evitare a unei bariere închise, informează Reuters.

“Am primit undă verde şi atunci am pornit. Pentru prima oară, am putut aborda calm cele două viraje dificile. Însă, brusc, am văzut o barieră închisă pe pistă. În acel moment, am lăsat sania să iasă de sub mine şi am luat poziţia unui schior alpin. Speram ca la această viteză să pot sări peste barieră. Totuşi, lucrurile s-au petrecut prea repede şi nu am avut timp să sar. Mi-am fracturat ambele picioare, nu însă şi restul corpului. Dacă nu aş fi reacţionat, s-ar fi putut produce o tragedie”, a declarat Sochowicz pentru site-ul polonez Onet.

Sportivul, care a acuzat “marea incompetenţă” de care a dat dovadă echipa care se ocupa de pistă, în aceste peste pentru JO 2022, a fost transportat ulterior la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, scrie Agerpres.

Mateusz Sochowicz, în vârstă de 25 ani, a reprezentat Polonia la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang (Coreea de Sud),

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cristiano Rolando scapă de procesul de viol din SUA

Redacția

CSM Pașcani – Bucovina Rădăuți 0-4!

Marius Parteni

Rafael Nadal, campion absolut. Ibericul câștigă pentru a 14-a oară trofeul de la Roland Garros

Redacția
Încarcă...