NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Un pășcănean pe tabloul principal la turneul ITF de la Sibiu

Pâna pe 29 iunie, la Sibiu are loc un turneu international de tenis pentru seniori, din circuitul ITF, cu premii de 10.000 dolari.

La turneul denumit “Pamira Open” participa tanarul Bogdan Ionut Apostol din Pascani (18 ani, calificat direct pe tabloul principal) si Teodor Leahu (20 ani, venit din calificari, dupa 3 victorii consecutive). Primul favorit este românul Victor Crivoi, 32 ani, aflat pe locul 238 în clasamentul mondial ATP, dar care în urma cu 5 ani a fost si pe locul 75 ATP.

În primul tur al probei de simplu, în urma tragerii la sorti efectuate în prezenta supervisorului Dan Nicolae si a directorului de turneu Ionut David, sunt programate cateva meciuri extrem de interesante ca Victor Crivoi – Razvan Sabau, Patrick Cirocila – Bogdan Ionut Apostol, Dragos Dima – Petru-Alexandru Luncanu, Dragos Constantin Ignat – Teodor Leahu.

De remarcat ca Teodor Leahu îl va întâlni în primul tur al probei de simplu chiar pe partenerul sau de la dublu, Dragos Constantin Ignat (21 ani, legitimat la SCM Bacau). Dupa toate probabilitatile, pentru Bogdan Ionut Apostol turneul de la Sibiu ar putea fi unul mai “scurt”, deoarece la sfârsitul acestei saptamâni el trebuie sa fie prezent la Wimbledon, acolo unde este calificat pe tabloul principal al probei de simplu al juniorilor.

sursa www.bzi.ro

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Motoare turate și adrenalină la Concursul județean de Karting de la Iași. Printre participanții premiați sunt și două fete din Pașcani, alături de alți băieți din echipaj

Oana Cordoneanu

Derby pășcănean în Liga a V-a, Seria III. Viitorul Târgu Frumos domină Liga a IV-a județeană

Răzvan Grecu

CSM Pașcani eliminată din Cupa României de Știința Miroslava. Greșeli grave de arbitraj

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site