RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un fost angajat Boeing, care a ridicat întrebări legate de problemele de producție ale companiei, a fost găsit mort în urma unei aparente sinucideri (Reuters)

John Barnett, un fost angajat al Boeing care ar fi exprimat îngrijorări cu privire la problemele de producție ale companiei, a fost găsit mort în urma unei aparente sinucideri, potrivit autorităților din Carolina de Sud, transmite Reuters.

Barnett a lucrat la Boeing timp de 32 de ani înainte de a părăsi compania în 2017, potrivit BBC, care a relatat anterior despre eforturile sale de a ridica probleme legate de problemele de producție ale companiei.

Bărbatul în vârstă de 62 de ani a murit din cauza unei răni de glonț autoprovocate, a confirmat marți biroul medicului legist al comitatului Charleston din Carolina de Sud. Poliția orașului Charleston investighează, a precizat biroul legistului, fără a oferi alte detalii.

Într-o declarație, Boeing a transmis: „Suntem întristați de decesul domnului Barnett, iar gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii săi.”

  

Avocatul lui Barnett, Brian Knowles, nu a răspuns la solicitările de comentarii. El a declarat pentru publicația Corporate Crime Reporter că Barnett se afla în mijlocul unei depoziții într-un proces de denunțare a neregulilor din Charleston legat de producția avionului 787 Dreamliner.

Barnett vorbise cu mass-media în urma incidentului din 5 ianuarie de la bordul unui avion Boeing 737 MAX 9,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Fost spion MI6: “Putin va fi în incapacitate medicală peste trei luni” (presă)

Redacția

Patru asociaţii de pacienţi din Cluj au lansat proiectul „Şi eu am nevoie de tratamentul potrivit!” / „Pacienţii cu boli reumatismale inflamatorii din România au nevoie de un acces mai rapid la tratamente de ultimă generaţie”

Redacția

Romaşcanu, ironii la adresa USR: Să nu aduni 50 de semnături, să fii nevoit să furi, arată drumul acestui partid fără trecut, dar şi fără viitor

Redacția
Încarcă...