RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un boxer mexican îl amenință pe Messi, după un gest al fotbalistului la CM din Qatar: „Să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc”

Pugilistul mexican Canelo Álvarez i-a transmis un avertisment fotbalistului Lionel Messi pe care îl acuză că nu respectă Mexicul, după un gest făcut de argentinian la Campionatul Mondial din Qatar. „Ar face bine să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc”, a spus boxerul, potrivit CNN.

„L-ați văzut pe Messi curățând podeaua cu tricoul și steagul nostru????” a scris Álvarez pe Twitter, făcând referire la un videoclip în care Messi pare să lovească cu piciorul un tricou al Mexicului care se află pe podea în vestiarul Argentinei.

Cu toate acestea, nu există nicio confirmare a faptului că Messi a lovit tricoul intenționat. El pare să fi mișcat tricoul atunci când și-a scos gheata din picior.

„Ar face bine să se roage la Dumnezeu să nu-l găsesc eu!!! Așa cum eu respect Argentina, el trebuie să respecte Mexicul! Nu mă refer la țară în ansamblu, ci doar la prostiile pe care le-a făcut Messi”, a adăugat Álvarez într-un alt tweet.

  

Argentina a învins Mexicul cu 2-0, sâmbătă, într-un meci tensionat din Grupa C la Cupa Mondială din Qatar.

Álvarez, care este considerat unul dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile după ce a câștigat campionate mondiale la patru categorii de greutate,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

​CM Natație Juniori: David Popovici, în finala probei de 200 m liber cu cel mai bun timp din serii

Redacția

Secretar de stat MAE, despre scandalul Bâstroe: Nu este relevant pentru relațiile bilaterale cu Ucraina

Redacția

Ciucă, despre comasarea alegerilor: „Nu avem de ce să ne temem, am făcut lucruri la guvernare”

Redacția
Încarcă...