RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Tren de mare viteză București – Budapesta, proiectul de mare infrastructură discutat de Orban cu Ciolacu

Potrivit unor surse guvernamentale, premierul României, Marcel Ciolacu a discutat cu omologul din Ungaria, Viktor Orban, cu privire la un proiect de mare infrastructură, fiind vorba despre un tren de mare viteză între București și Budapesta. 

FOTO Facebook

FOTO Facebook

„Cei doi premieri au discutat despre inițierea unui proiect comun de infrastructură care să aibă un impact economic semnificativ pentru ambele țări”, a anunțat Guvernul într-un comunicat de presă, în urma întâlnirii premierului Marcel Ciolacu cu omologul din Ungaria, Viktor Orban. 

  

Surse guvernamentale au declarat pentru „Adevărul” că este vorba despre un tren de mare  viteză între București și Budapesta, acesta urmând să treacă și prin Brașov. 

Întâlnire Ciolacu – Viktor Orbán

Întrevedere cu premierul român Marel Ciolacu. Acesta e începutul unei frumoase prietenii”, a fost mesajul transmis pe pagina de Facebook a lui Viktor Orban.

Informația a fost inițial furnizată de agenția de stat ungară, MTI. „Premierul român Marcel Ciolacu l-a primit miercuri pe premierul ungar Viktor Orbán la un prânz privat care a avut loc la Bucureşti, a transmis Bertalan Havasi, şeful biroului de presă al prim-ministrului Ungariei, către agenţia ungară de presă MTI.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Sute de oameni ținuți ostatici timp de o lună în subsolul unei școli de lângă Cernihiv / Imagini cu locul în care au fost ținuți ucrainenii – Armata Ucrainei

Redacția

PNL vrea un proiect prin care monumentele istorice degradate ar putea fi puse în siguranță cu bani de la buget, din taxa de 3% colectată din jocurile de noroc

Redacția

ANALIZĂ Reacție slabă la vârful statului român față de revizionismul Ungariei. Președintele Iohannis și premierul Ciucă nu scot nici un cuvânt în fața derapajelor lui Katalin Novak și Viktor Orban / UDMR, fără delimitări față de revizionismul Budapestei

Redacția
Încarcă...