RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Trei pe un loc! Cine va fi noul manager al Spitalului CF Paşcani?!

Ministerul Transporturilor, în subordinea căruia se află Spitalul CF Paşcani, organizează în această perioadă concurs pentru ocuparea de manager al instituţiei, precum şi pentru toate unităţile pe care le conduce.

 

 

  

 

Conform unor informaţii, pentru  şefia unităţii spitaliceşti din municipiu, luptă trei persoane, după cum urmează: Cătălina Roşca, Cristina Aissiou şi actuala manageră, Mihaela Amarii.

Concursul pentru ocuparea funcţiei de manager din cadrul spitalelor publice este organizat de către consiliul de administraţie al spitalului public respectiv şi se desfăşoară în două etape: una de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în publicaţia de concurs, etapă eliminatorie; şi a doua de susţinere a probelor de evaluare (proba scrisă, un test-grilă de verificare a cunoştinţelor; proba de susţinere a proiectului de management şi interviul de selecţie.

Cele trei candidate de la Spitalul CF Paşcani şi-au depus dosarele de înscriere, şi urmează să parcurgă următoarele etape. 

Nota minimă de promovare a fiecărei probe de evaluare este 7,00. După finalizarea etapelor de concurs se întocmeşte clasificarea candidaţilor care au promovat toate probele de evaluare şi au obţinut media finală de cel puţin 8,00.

Se declară admis candidatul care s-a clasat pe primul loc în urma susţinerii concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al spitalului public pentru care a concurat.

Sursa foto Facebook 

 

 

 

 

 

Related posts

Vin ninsorile în România, începând de mâine

Redacția

Încasările la piețele municipalității sunt în creștere! Diferențe imense față de cele din epoca Pantazi! (DOC)

Răzvan Grecu

În noul plan al Guvernului mult promisa autostradă Iași – Târgu Mureș va dispărea din peisaj. În locul acesteia va apărea un drum expres, adică o șosea de circulație rapidă

Redacția
Încarcă...