RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Tragedia de la 2 Mai: Instanța a respins cererea familiilor tinerilor uciși de schimbare a încadrării juridice pentru Vlad Pascu

Judecătoria Mangalia a respins, joi, cererea familiilor victimelor de schimbare a încadrării juridice din ucidere din culpă în omor calificat în cazul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri şi a rănit alţi trei, în localitatea 2 Mai.

Vlad Pascu Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Avocatul Adrian Cuculis a precizat că solicitarea de schimbare a încadrării juridice a faptei a fost respinsă după circa o oră de dezbateri.

  

Joi, la Judecătoria Mangalia a avut loc al treilea termen în procesul lui Vlad Pascu.

Miercuri, Curtea de Apel Constanţa a respins cererea de strămutarea procesului formulată de procurori și de familiile victimelor, astfel că dosarul rămâne la Judecătoria Mangalia.

Procesul este judecat la Judecătoria Mangalia de judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu. La primul termen, când s-a dispus amânarea, judecătoarea a întrebat dacă este în sală și Sebastian Olariu, băiatul ucis în accident.

Tatăl lui Sebastian Olariu a ieșit plângând de la Judecătoria Mangalia, spunând că judecătoarea ar fi întrebat, în sală, „unde este Sebastian” și a cerut buletinul băiatului: „Nu am simțit în viața mea așa ceva,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Rareș Bogdan, după ce a fost invitat de Ciolacu să vină cu o propunere „de un foarte bun specialist în energie”: Îi dau doar un sfat, domnului Ciolacu, aproape amical, să-l dea afară pe omul care-i scrie glumițele. ot cu glumițe subțiri a pierdut și un alt lider PSD alegerile”

Redacția

Cîţu postează un citat al lui Margaret Thatcher: Dacă îţi propui să fii plăcut, ai fi pregătit să faci compromisuri asupra orice, oricând, şi nu ai realiza nimic

Redacția

Analiză dură a ziarului rus Nezavisimaya Gazeta: Pierderile armatei ruse în Ucraina, similare cu războaiele din Afganistan și Cecenia. ”Îți îngheață sângele în vene când vezi câți militari ne-au murit”

Redacția
Încarcă...