NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Toată lumea protestează. Angrosiştii intră în grevă din cauza controalelor Antifraudei


Mai mulţi patroni şi administratori de societăţi din complexul Expo market Doraly precum şi din alte locaţii engross au hotărât să protesteze miercuri, 11 noiembrie, împotriva controalelor ANAF prin închiderea pentru o zi a magazinelor.

  

 

Conform unei chemări la protest care circulă prin mai multe complexuri, acţiunea se împotriveşte nu controalelor ci modului în care inspectorii Fiscului îşi desfăşoară activitatea şi anume: modul agresiv de control, reclama propagandistică prin care îşi desfăşoară activitatea (la TV), dar mai ales sigilarea magazinelor şi a depozitelor angrosiştilor. Angrosiştii vor să picheteze sediul Antifraudă din Piaţa Presei tot miercuri, de la orele 9.30.

Protestul a apărut ca urmare a declanşării de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a aşa- numitei operaţíuni Cristal, prin care mai multe centre engros din ţară au început să fie controlate de inspectorii Antifraudei.

Drept răspuns, ANAF a postat pe pagina de Facebook mesajul: “Probabil că acestea sunt motivele pentru care anumiți comercianți din en-gros-uri intenționează să protesteze”, a postat ANAF, ataşând următoarele imagini.

Sursa: Cotidianul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Dacian Cioloş, premierul ales de Klaus Iohannis. Cioloş: Voi deschide Guvernul spre societate; Dragnea: Nu ştiu cum vom vota. Avem doar un nume şi un chip

Redacția

Bani de la Consiliu Local pentru două concursuri dedicate pensionarilor

Redacția

Un bărbat s-a sinucis în staţia Izvor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site