NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

SURSE Tensiuni în USR. Funcţia de secretar general adjunct de la Senat divizează partidul

Funcţia de secretar general adjunct al Senatului a dus la apariţia unor dispute în interiorul USR. Potrivit unor surse din conducerea formaţiunii, la ultima şedinţă a conducerii fusese dat un vot pentru trimiterea în această funcţie a unui fost secretar de stat de la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, dar situaţia s-a schimbat la 180 de grade. 

Votat pentru funcţia de secretar general adjunct a fost votat Ciprian Bucur, până azi secretar general. Bucur este apropiat de Dacian Cioloş şi de Anca Dragu, susţin surse din conducerea USR, în urma unor jocuri de culise. De altfel, el a ajuns secretar general după venirea la guvernare a USR, în ianuarie 2021. De asemenea, Ciprian Bucur a fost ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul şi în Guvernul Cioloş. Bucur a avut o relaţie bună nu doar cu anumiţi USR-işti, ci şi cu liberalii, precum şi anumiţi social-democraţi din garda veche, cu care a lucrat la Parlament, unde este funcţionar public. 

De altfel, partidele au decis luni să modifice Regulamentul Senatului pentru a crea o a patra funcţie de SG adjunct, astfel încât să fie găsit un loc şi pentru o persoană a USR. 

Advertisements

De altfel, Alina Gorghiu,

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Klaus Iohannis: „Nu mai prelungim starea de alertă” / Ministerul Sănătăţii va anunţa ce restricţii sunt eliminate

Redacția

Mezeluri mucegăite, scoase la vânzare într-un magazin din Giurgiu/ Şef din ANPC: Din păcate, unii operatori economici aleg sa vândă gunoaie în loc de mâncare

Redacția

Traseul autostrăzii A7 spre Moldova a stârnit critici: Ce e „cocoașa” de lângă Focșani?

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site