NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

SURSE: PSD discută despre o eventuală schimbare din funcție a ministrului apărării, Vasile Dîncu / Decizia nu este luată

PSD discută despre o eventuală schimbare din funcție a ministrului apărării, Vasile Dîncu, însă o decizie nu a fost încă luată, au declarat pentru G4Media.ro surse de la vârful partidului. Potrivit acestora, ”există o presiune internă deoarece a făcut greșeli mari”.

Pe de altă parte, surse liberale au declarat pentru G4Media că e eventuală schimbare a lui Vasile Dîncu de la ministerul apărării este o problemă internă a PSD și că o eventuală remaniere nu a fost discutată în coaliție.

Informația despre o eventuală schimbare din funcție a lui Vasile Dîncu a fost publicată inițial de Antena3.ro

Potrivit sursei citate, printre nemulțumirile la adresa ministrului apărării s-ar număra contractul de modernizare al bazei Kogalniceanu atribuit unui consorțiu din care face parte și compania Strabag, la care este acționar indirect oligarhul rus Oleg Deripaska, declaraţia că Marea Neagra este blocată din cauza minelor iar președintele Iohannis a spus că este o exagerare.

Advertisements
Advertisements
  

Dâncu ar fi a anunţat că pregăteşte un proiect pentru majorarea veniturilor mili

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Nicolae Ciucă, mesaj de Rusalii: Sănătate, pace, bucurie, împliniri şi linişte în suflet

Redacția

Autostrada Sibiu – Făgăraș: Studiul de Fezabilitate a fost avizat oficial / 7,5 miliarde de lei, valoarea totală a investiției

Redacția

Tuberoza de Hoghilag ar putea fi prima floare din România și a treia din Europa protejată la nivel european

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site