NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Cât de mult suferă un consilier local pentru postul pierdut! (VIDEO)

Vasile Sita, consilier local din partea PNL în oraşul Târgu Frumos, a fost acuzat de colegii de partid că, în alegerile locale din 2012, ar fi colaborat cu PSD-ul, motiv pentru care PNL-ul ar fi pierdut alegerile pentru primăria oraşului. În locul consilierului, ,,ajutat’’ de colegii de partid să-şi înainteze demisia, în urma unei certe care a ajuns până în instanţă, va veni următorul de pe lista de supleanţi, în persoana lui Marius Buhu.

 

Vasile Sita a ocupat în permanenţă funcţia de consilier local, încă din anul 1992, respectiv, în perioada 1992-2004 consilier local al comunei Ion Neculce, iar, începând cu 2004 – până în prezent, consilier local al oraşului Târgu Frumos, fiind membru în PNL din anul 1999. În autobiografia făcută de acesta la şedinţa de Consiliu Local a oraşului Târgu Frumos, din data de 25 februarie 2013, fostul consilier îşi exprimă regretul plecării într-o manieră cât se poate de şocantă, începând să plângă în văzul colegilor şi a camerelor de luat vederi. 

,,Nu-mi pare rău de nimic, dar îmi pare rău de nişte nimici, care nu au în cap nimic. Au călcat pe cadavre, calcă pe morminte unii dintre colegii noştri. Nu vreau să dau nume, dar nu este bine, fraţilor! Viaţa noastră este scurtă, ne-am crescut copiii împreună în oraşul ăsta, am fost la fel şi fel de chermeze, fel şi fel de distracţii, fel şi fel de sindrofii împreună!” a menţionat fostul consilier local în discursul său.

 {flv}diverse/demisie_tg{/flv}

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Senatorul Sorin Lazăr solicită Guvernului asfalt, apă și canalizare în județ

Redacția

Reactia lui Geoana, dupa ce Ponta a spus ca l-a votat pe Antonescu in 2009. “Membrii PSD sa-i judece atitudinea”

Redacția

Comunicat de presă: Florin Constantinescu, în vizită oficială în China, în perioada 9-13 iunie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site