RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

SUA îndeamnă Israelul să fie pe deplin transparent după recentul atac din Fâşia Gaza

israel fasia gaza razboi

Photo by RONALDO SCHEMIDT / AFP

Statele Unite au îndemnat joi Israelul să fie „pe deplin transparent” după atacul mortal împotriva unei o şcoli a agenţiei ONU pentru refugiaţii palestinieni (UNRWA) din Fâşia Gaza, scrie AFP, conform Agerpres.

„Guvernul israelian a indicat că va publica mai multe informaţii despre acest atac, inclusiv numele celor ucişi. Ne aşteptăm să fie pe deplin transparenţi în a face publice aceste informaţii”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Matthew Miller.

  

Un spital din Fâşia Gaza a raportat joi moartea a cel puţin 37 de persoane într-un bombardament împotriva unei şcoli a agenţiei ONU pentru refugiaţii palestinieni, armata israeliană revendicând acest atac care a vizat, potrivit acesteia, „o bază a Hamas”.

Matthew Miller a subliniat că Hamas are obiceiul de a se ascunde printre civili, dar că Washingtonul aşteaptă mai multe informaţii cu privire la cea mai recentă lovitură.

„Am văzut afirmaţiile potrivit cărora 14 copii au fost ucişi în acest atac şi, cu siguranţă, când vedeţi – dacă este corect – că 14 copii au fost ucişi, nu sunt terorişti”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Platforma Digisport.ro a fost lider absolut la categoria „Sport” din România, cu peste 1 miliard de afișări în 2022

Redacția

VIDEO Zelenski: „Rusia îi mobilizează pe cei pe care vrea să îi arunce la moarte, noi mobilizăm lumea civilizată. De dragul vieţii. Le mulţumesc tuturor partenerilor”

Redacția

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Bucureşti atrage atenţia că temperaturile ridicate afectează foarte mult vârstnicii / Aceştia ajung la medic cu patologie asemănătoare unor meningite sau encefalite

Redacția
Încarcă...