NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

SoNoRo-Conac la Palatul Cuza din Ruginoasa

Seara zilei de sâmbătă, 21 iunie a. c., a fost una specială pentru Palatul Cuza din Ruginoasa. Aici a avut loc un concert din seria SoNoRo – Conac, un proiect al Asociaţiei SoNoRo, cea care, de mai mulţi ani, militează pentru promovarea muzicii de cameră în România şi peste hotarele ei.

SoNoRo-Conac încearcă să redea muzicii de cameră „spaţiul originar”, să o apropie de natură. Seria de concerte de muzică de cameră SoNoRo-Conac se desfăşoară în acest an din mai până în septembrie. Spectacolul a cuprins piese inedite de Wolfgang Amadeus Mozart – duet pentru vioară și violă in sol major, scris într-o noapte pentru prietenul său, Joseph Haydn, Lăutarul pentru viola solo al lui George Enescu sau minunatul Terzetto pentru două viori și o violă al lui Antonin Dvorak. Muzicienii SoNoRo care au concert sunt Alexandra Bobeico (vioara), Razvan Popovici (violă) și Christian Na (violă).
Manifestarea a fost de o înaltă ţinută artistică, iar la ea a participat un public numeros. De asemenea, gazdele acestei manifestări merită toate felicitările pentru felul în care au înţeles să organizeze evenimentul.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

Conferinţă de presă la Casa Municipală de Cultură. Despre programul din “Luna Culturii”, evenimentele organizate şi cele găzduite

Ema Roman

Trepte către Înviere – conferinţă pentru păşcăneni, în postul Paştelui

Ema Roman

Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului a susținut un concert de folclor și muzică patriotică, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site