NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Șoferi indisciplinați amendați de Polițiștii Locali. Un conducător din Moțca a înjurat oamenii legii

În ultima perioadă, tot mai mulți șoferii care nu respectă legea, au fost sancționați pe raza municipiului de către Polițiștii Locali.

Acest lucru s-a întâmplat contrar acuzațiilor aduse de consilierul PDL Ioan Ioniță în ședința comisiei de circulație, către șeful Poliției Locale, Vasile Avasiloaiei, că oamenii săi nu sunt văzuți la stradă și că nu amendează șoferii indisciplinați.
În ultimele patru zile, cinci șoferi au fost amendați de către oamenii legii pentru diferite infracțiuni comise la codul rutier.  
În data de 27 septembrie, Mihăiță Argeșanu din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, a staționat voluntar pe trecerea de pietoni de pe strada Mihail Kogălniceanu, unde comercializa struguri. La fel a făcut și consăteanul acestuia, Ion Romașcanu care a staționat cu autoutilitara marca Iveco în loc nepermis pe aceeași stradă. Ambii au fost sancționați cu 3 puncte penalizare și 320 lei amendă.
Un bucureștean a avut mai mult tupeu și a parcat și staționat un autoturism marca Opel Astra pe trotuarul pietonal de pe strada Cuza Vodă, în dreptul SC Las Vegas împiedicând circulația pietonală. Pentru fapta sa a fost sancționat cu 150 lei amendă.
Pentru un șofer din Moțca, nu a fost suficient faptul că a staționat autoturismul marca Volkswagen Golf, în dreptul căii de acces spre Colegiul ”Unirea„ de pe strada Ceferiștilor.
Conform șefului Poliției Locale, Vasile Avasiloaiei, șoferul a ținut neapărat să insulte în mod repetat pe polițiștii locali care i-au transmis să își mute mașina de acolo. Pentru faptele sale a fost sancționat cu 500 lei amendă. Și pe strada Ceferiștilor a fost depistat un șofer care a oprit voluntar în zona de acțiune a indicatorului ”Oprire interzisă”. Este vorba despre Gheorghe Dolhăscu din Todirești ce a fost sancționat cu 2 puncte de penalizare și 160 lei amendă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

O femeie din Valea Seacă a fost gasita moarta in casa, cu urme de lovituri pe tot corpul. Explicatia sotului: a cazut de pe scaun

Redacția

Accident grav cu victime la Vânători: 5 tineri transportați de urgență la spital cu multiple fracturi! (FOTO – VIDEO)

Marius Parteni

Un copil de doar trei ani a murit înecat într-un butoi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site