NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Situație îngrijorătoare la Pașcani! Medicii de la Spitalul Municipal se confruntă cu un număr mare de persoane cu probleme psihice

Situație îngrijorătoare la Pașcani. Din ce în ce mai mulți bolnavi psihici, atât de pe raza municipiului cât și din comunele arondate, ajung în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal.

Medicii urgentiști spun că se confruntă cu un număr din ce în ce mai mare de pacienți cu tulburări psihice care sunt greu de tratat. Vorbim despre aproximativ 30 de persoane cu astfel de probleme, ce au fost aduse cu ambulanța sau cu mijloace proprii de către rude în ultimele două săptămâni. Doctorii mai spun că, în fiecare zi li se cere ajutorul pentru 2-3 cazuri de persoane cu tulburări psihice.

Soluția este transferul la Spitalul ”Socola” din Iași, însă și acolo sunt probleme din cauza numărului foarte mare de pacienți și a lipsei paturilor. Astfel, mulți dintre cei ajunși acolo și primesc tratament și sunt direcționați la domiciliu.

Advertisements
  

Un exemplu în acest sens este al unui tânăr de 18 ani din Pașcani, care a fost adus ieri seară de către membrii familiei după ce prezenta tulburări de comportament.

Advertisements

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Li se oferă salariu, cazare gratuită şi un stimulent de 2000 de lei. De ce refuză medicii să lucreze în oraşe mici

Redacția

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, despre situaţia Covid-19 la Spitalul Sf. Spiridon din Iași: „Astăzi am depăşit cifra de 1.000 în UPU”

Redacția

O bătrână de 90 de ani, din Iași, cu probleme de vedere, a băut antigel, după ce anul trecut băuse lichid de parbriz

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site