NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Şefa Spitalului CF Paşcani susţine că a găsit 3 medici

Echipa medicală a Spitalului CF Paşcani se măreşte. Managerul Mihaela Amariei a anunţat că a găsit doi medici dispuşi să colaboreze cu unitatea medicală. Directorul susţine că a găsit doi medici chirurgi şi un medic ATI care să ofere servicii medicale bolnavilor care ajung la Spitalul CF Paşcani.

 

„Noi nu am văzut încă niciun contract încheiat, niciun document oficial. Doar am fost anunţaţi că situaţia se rezolvă prin încheierea contractelor cu aceşti trei medici”, au arătat reprezentanţii din spital ai Sindicatului Sanitas. Unitatea medicală se confruntă cu un deficit major de medici. Situaţia a început încă din ianuarie, atunci când singurul anestezist şi-a dat demisia din spital pe fondul unui conflict cu conducerea acestuia.

Advertisements
  

În ultimele nouă luni, Spitalul CF Paşcani nu a mai avut medic anestezist şi a realizat doar intervenţii chirurgicale de amploare redusă.În prezent, numai patru medici au încadrare cu normă întreagă la Spitalul CF Paşcani. Din octombrie, dintre cei patru medici cu încadrare întreagă, unul pleacă în Anglia pe o perioadă de şase luni, timp în care nu mai poate opera la Iaşi. 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Tătaru: Dacă se respectă regulile, putem vorbi de aplatizare în 2 – 3 săptămâni. Dacă nu, creșterea infectărilor va fi progresivă

Redacția

Record de pacienți la ATI. Peste 9.000 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore

Redacția

Recomandarea de a bea cel puțin doi litri de apă zilnic, excesivă. Concluziile unui nou studiu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site