RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Sărbători liniştite la Spitalul de Boli Infecţioase! Niciun astfel de caz nu a fost identificat

Masa bogata de Paste pare sa nu fi creat la fel de multe probleme ca in anii precedenti. Chiar daca multi ieseni poate nu au tinut cont de medicamentatia prescrisa de medicul curant si in timpul sarbatorilor de Paste au intrecut masura cu alimentele pe care nu au voie sa le consume, cei care au ajuns la spital nu au avut nevoie de interventii deosebite din partea medicilor specialisti.

 

La Spitalul de Boli Infectioase “Sf. Parascheva” din Iasi nu au fost internari bazate petoxiinfectii alimentare produse de alimentatia de pe masa imbelsugata de sarbatori. Reprezentantii unitatii medicale au specificat ca nu au fost cazuri deosebite si ca, in comparatie cu ceilalti ani, numarul persoanelor care au ajuns la spital in aceasta perioada nu a fost deloc ingrijorator. Totusi, multi pacienti au ajuns la Unitatea de Primire Urgente (UPU) a Spitalului Sf. Spiridon, insa dupa acordarea primelor ingrijiri ale medicilor, pacientii au fost lasati sa se intoarca la domiciliu, fiind nevoiti sa urmeze tratamentul prescris.

  

Sursa www.bzi.ro

Related posts

Cîțu: Când vom avea 10 milioane de persoane vaccinate vreau să revenim la normal, fără restricții, fără mască. Relaxarea, în două etape

Redacția

Apel disperat al medicilor ieşeni de la Infecţioase pentru cei ce iau antibiotice ca pe bomboane: „Nu reprezintă un panaceu. Fac mai mult rău”

Redacția

Sfaturile pediatrilor: când virozele copiilor reprezintă o urgenţă

Redacția
Încarcă...