RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Sapte politisti s-au sinucis in 2012, unii dintre ei din cauza problemelor financiare

Seful IGPR, Petre Toba, a declarat, luni, ca sapte politisti s-au sinucis in 2012, unii dintre ei, din cauza problemelor financiare, iar pentru prevenirea eventualelor tragedii vor fi sprijiniti cei cu dificultati de aceeasi natura.

 

“Avem peste 30 de politisti care nu-si pot plati ratele. O sa gasim solutii pentru ca angajatii Politiei Romane cu probleme financiare sa lucreze, daca doresc, la structuri care implica un grad de risc ridicat si care ofera salarii mai mari. Anul trecut s-au sinucis sapte politisti. Daca situatia lor ar fi fost cunoscuta din timp, poate ca unii dintre acestia ar fi fost salvati”, a declarat seful Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

  

 In acelasi timp, ministrul Administratiei si Internelor, Radu Stroe, a subliniat faptul ca va trebui sa existe o evaluare psihologica a tuturor angajatilor Ministerului de Interne.

 In acest sens, a spus ministrul, se vor face demersuri pentru angajarea unor psihologi, in conditiile in care numarul acestora, la nivelul ministerului, este momentan mult prea mic.

 Sursa: Mediafax

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

O româncă de 21 de ani, urmărită internaţional pentru omor, a fost prinsă de polițiști acasă, la Bihor

Redacția

Bilanțul cabinetului Ciucă la un an de la guvernare: Preluarea guvernării de către coaliție a oferit României siguranță

Redacția

Ciolacu spune că nu va demara suspendarea lui Iohannis din cauza crizei sanitare și economice: ”Cred că nici Orban, nici domnul Barna sau domnul Cioloş nu vor iniţia un astfel de demers”

Redacția
Încarcă...