RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

​Rusia: Apărarea aeriană a distrus o dronă ucraineană la Moscova

Apărarea aeriană a distrus la Moscova o dronă ucraineană care nu a provocat pagube sau victime, au declarat autorităţile vineri dimineaţa, pe fondul creşterii numărului de astfel de atacuri care vizează capitala Rusiei, informează AFP.

Clădire din Moscova lovită de o dronăFoto: Alexander NEMENOV / AFP / Profimedia

“În această noapte, în timpul unei încercări de a atinge Moscova, forţele de apărare aeriană au distrus o dronă. Carcasa dronei a căzut în zona Centrului de expoziţii şi nu a provocat pagube semnificative clădirii”, a declarat primarul Serghei Sobianin.

  

La faţa locului se află serviciile de urgenţă ale capitalei şi, conform primelor informaţii, nu a fost identificată nicio victimă, a adăugat primarul Moscovei.

Potrivit Ministerului rus al Apărării, atacul a fost efectuat de Kiev la ora locală 04:00 (01:00 GMT) şi a vizat “obiecte situate în Moscova şi regiunea Moscovei”.

“O prăbuşire parţială a zidului exterior a fost constatată la unul din pavilioanele Centrului de expoziţii”, a informat agenţia de ştiri TASS, citând serviciile de urgenţă.

Potrivit TASS, spaţiul aerian din apropierea aeroportului internaţional Vnukovo din Moscova a fost închis, iar plecările şi sosirile de pe acest aeroport au fost întârziate.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Liberalii vin cu un proiect de lege care să le permită primarilor și șefilor de consilii județene să majoreze tarifele prevăzute în contractele de lucrări publice, adjudecate pin licitații

Redacția

VIDEO Putin, la parada grandioasă de Ziua Marinei ruse: „Paznicul de netrecut al frontierelor noastre, mândria şi gloria ţării”

Redacția

Culise. Care sunt ultimele măsuri de austeritate discutate de liderii PNL și PSD. 200.000 de posturi ar putea fi desființate

Redacția
Încarcă...