NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Regulamentul de Organizare a piețelor din Pașcani a fost amânat pentru o viitoare ședință

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare și desfășurare a actelor de comerț în Piețele Agroalimentare din Muncipiul Pașcani a fost amânat de către aleșii locali pentru ședința ordinară din luna ianuarie. Motivul este acela că cei care au făcut documentația au făcut-o prost, stil „copy – paste”, fără a gândi proiectul. Acest lucru a fost evidențiat de către consilierul local PDL, Ioan Ioniță.

 

 „Nu pot să votez acest regulament pentru că mi se pare că a fost făcut în grabă, pe picior cum se spune. Cei care au făcut documentația au copiat de pe internet acest regulament, fără să-l citească, l-au înșirat pe câteva pagini aici numai ca să aibă consilierii ce citi. De parcă noi nu facem altceva decât să citim foi. Mai mult, ceea ce  scrie în acest regulament nu face referire la piețele noastre, ci la bazare poate. O altă problemă pe care vreau să o aduc la cunoștință este aceea privind plafonul de achiziții directe, care, conform Legii este stabilit la suma de 15.000 Euro. Mi se pare o sumă destul de mare pentru a face achiziții la piețe. Ar trebui, după părerea mea, să se limiteze aceste achiziții că așa poți face zilnic cumpărături de 15.000 Euro”, a precizat în plenul ședinței de Consiliu Local, consilierul Ioan Ioniță. După câteva discuții între consilieri, proiectul de hotărâre a fost amânat pentru o viitoare ședință.

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Șefii județului întâmpinați de mesaje de avertizare în grupurile sanitare din Primărie!

Răzvan Grecu

Primăria nu-și găsește locul în relația cu presa. Un an de mandat egal 3 purtători de cuvânt

Răzvan Grecu

Declarații surprinzătoare ale aleșilor locali față de pășcănenii care i-au executat public.”Ne pot înlocui oricând. Cine sunt aceștia?”

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site