RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Regina Elizabeth și-a anulat încă un eveniment din cauza problemelor de sănătate. Ar fi fost prima apariție după spitalizare

Regina Elizabeth a II-a nu va mai participa duminică la ceremonia prilejuită de Remembrance Day de la monumentul Cenotaph, din Londra, din cauza unor dureri de spate, a anunţat biroul de presă al Palatului Buckingham citat de BBC. Regina și-a anulat mai multe evenimente în ultimele săptămâni, după ce a fost spitalizată pentru o noapte, la sfârșitul lunii octombrie.

”Majestatea sa este dezamăgită că va lipsi de la ceremonie’”, a afirmat palatul într-un comunicat.

Ceremonia ar fi fost primul eveniment public la care suverana, în vârstă de 95 de ani, ar fi participat în persoană, după ce medicii i-au recomandat să se odihnească ca urmare a unei nopţi de spitalizare luna trecută.

Anterior, Palatul Buckingham transmitea ”intenția fermă” a reginei de a participa la ceremonie, după o pauză de recuperare. Însă, duminică dimineața, suverana a decis ”cu mare regret” anularea evenimentului din cauza unor dureri de spate, se mai arată în declarația de presă.

  

O coroană de flori va fi depusă în numele său de către Prințul Charles.

Durerile de spate nu ar avea legătură cu recentele probleme de sănătate ale majestății sale, potrivit BBC.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Ann Li a câștigat primul titlu din carieră – Americanca s-a impus la WTA Tenerife

Redacția

EXCLUSIV Niculae Havrileț pleacă de la șefia companiei de distribuție a Electrica SA. Acuzații: „Managementul este total deficitar și chiar ilegal. Consiliul de administrație îmi spunea cu cine să lucrez”

Redacția

Asociații ale magistraților solicită ca CCR să fie sesizată privind proiectul de lege pentru aprobarea OUG 6/2016

Redacția
Încarcă...