RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rățoi i-a explicat în teren lui Pantazi cum trebuie realizate investițiile din jurul Palatului Administrativ

Deputatul Neculai Rățoi se dovedește a fi în continuare un sfetnic bun pentru primarul Dumitru Pantazi.  Cel care ani de zile a ocupat funcția de viceprimar în mandatele de primar ale actualului parlamentar a început să inspecteze șantierele de lucru însoțit chiar de Rățoi.

O echipă a postului de televiziune Actualitatea Tv i-a surprins în această dimineață pe cei doi în apropierea sediului Primăriei, în zona unde se execută lucrările la piațeta cu fântână arteziană în valoare de 12 miliarde lei. Rățoi gesticula din mână, în timp ce Pantazi era foarte atent, cel mai probabil mirat de faptul că deputatul uită cine e numărul 1 în municipiu.      

  

 
Ulterior cei doi s-au apropiat de gardul de sârmă cu care este înconjurată construcția Catedralei. Aici deputatul îi arăta primarului spre gardul din jurul construcției. Am încercat astăzi să aflăm ce anume i-a transmis Rățoi edilului local.

Dumitru Pantazi ne-a spus că deputatul este îngrijorat de cât loc va rămâne liber între catedrală și sediul administrativ al Primăriei după finalizarea lucrărilor. Primarul l-a asigurat pe Rățoi că în zona respectivă va fi amenajată o aleie pietonală.

Trebuie să precizăm faptul că în ultima perioadă de timp deputatul Neculai Rățoi vizitează foarte des șantierele deschise în municipiu, mai ales cele unde valoarea investițiilor este de ordinul miliardelor de lei.  
Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Se toarnă ultimul strat de asfalt pe DJ 281 C, în apropiere de Pașcani

Oana Cordoneanu

Comunele din zona Pașcani fac eforturi pentru creșterea gradului de colectare selectivă a deșeurilor!

Marius Parteni

Noi acțiuni de dezinsecție la Pașcani, în zilele 2 și 3 august!

Marius Parteni
Încarcă...