NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rareş Bogdan: „Noi nu am renunţat nicio clipă la Florin Cîţu. Noi nu mergem în faţa preşedintelui pentru a propune aventuri politice”

“Noi nu am renunţat nicio clipă la Florin Cîţu. Noi nu aveam construită o majoritate. Noi nu mergem, noi nu suntem iresponsabili, noi nu mergem în faţa preşedintelui pentru a propune aventuri politice. Suntem persoane cât se poate de responsabile, înţelegem situaţia prin care trece România şi nu putem să mergem să ne jucăm. Noi nu aveam conturată o majoritate, nu puteam să mergem în faţa preşedintelui fără o majoritate. Domnul Cioloş probabil o are, probabil are discuţii făcute, probabil o va face în următoarele zece zile. Noi nu aveam şi tocmai de asta am decis să nu ne prezentăm… dar nu am schimbat candidatul. Candidatul nostru este acelaşi: Florin Cîţu, să fie foarte clar şi este validat de Biroul Permanent Naţional”, a afirmat Rareş Bogdan, luni seară, la Digi 24. 

Prim-vicepreşedintele PNL a menţionat că în forurile de conducere ale partidului nu s-a pus niciodată problema desemnării unui alt candidat pentru funcţia de prim ministru, el spunând că nu consideră necesar un vot de reiterare a acestei opţiuni.

“Nu s-a pus problema în forurile de conducere ale PNL nici de varianta Ciucă, nici de varianta Bode, nici de varianta Bogdan, nici de varianta Dumitrescu, nici de varianta Boc.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Guvernul Biden a dat în judecată Texasul pentru legea anti-avort

Redacția

Lider Yakuza, condamnat la moarte în Japonia. Nomura Satoru (74 de ani) a fost găsit vinovat pentru că a dispus patru atacuri, soldate cu un deces

Redacția

Un băiat de 20 de ani din judeţul Vaslui și-a găsit sfârșitul la mare, unde plecase să lucreze

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site