RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rareș Bogdan, întrebat de dosarul de plagiat al premierului Ciucă: ”Auziți, nu suntem așa de șmecheri și de tari cum ați crede, n-avem judecători”/ Parchetul General anchetează cum a ajuns dosarul la judecătorul care a respins sesizările, apoi s-a pensionat

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat, sâmbătă, la emisiunea Insider Politic, moderată de jurnalistul Sebastian Zachmann la Prima TV, că liberalii nu sunt ”așa de șmecheri încât să aibă judecători”. Declarația a venit ca răspuns la o întrebare a jurnalistului referitoare la dosarul de plagiat al premierului Nicolae Ciucă, speță care a ajuns în instanță.

În acest dosar, premierul Nicolae Ciucă a obținut din partea judecătorului Marius Iosif o sentință prin care au fost anulate cele trei sesizări depuse, în luna ianuarie, pentru verificarea suspiciunilor de plagiat din teza sa de doctorat susținută în 2003, la Universitatea Națională de Apărare ”Carol I”. În urma soluționării dosarului de plagiat al premierului Ciucă, judecătorul Marius Iosif s-a pensionat.

După ce G4Media a arătat cine este judecătorul care l-a salvat de acuzațiile de plagiat pe premierul Ciucă, arătând că foști colegi ai săi îl caracterizau drept ”un magistrat care a gravitat în jurul politicienilor liberali de la Iași și care a vânat funcții publice întreaga carieră”, Parchetul General s-a sesizat și a deschis un dosar în care este cercetat modul în care a avut loc repartizarea aleatorie a speței (2826/2/2022).

Jurnalistul Sebastian Zachmann l-a întrebat pe Rareș Bogdan,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Sindicatele din administraţie se vor afla în grevă japoneză, joi. Angajaţii din sistem cer, printre altele, revocarea măsurii de îngheţare a salariilor ȋn sectorul bugetar

Redacția

Alertă MAE pentru românii care călătoresc în Franța

Redacția

Guvernul a aprobat Ordonanta privind despagubirea persoanelor care aveau depozite la CEC pentru masina Dacia

Redacția
Încarcă...