NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rareș Bogdan, întrebat de dosarul de plagiat al premierului Ciucă: ”Auziți, nu suntem așa de șmecheri și de tari cum ați crede, n-avem judecători”/ Parchetul General anchetează cum a ajuns dosarul la judecătorul care a respins sesizările, apoi s-a pensionat

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat, sâmbătă, la emisiunea Insider Politic, moderată de jurnalistul Sebastian Zachmann la Prima TV, că liberalii nu sunt ”așa de șmecheri încât să aibă judecători”. Declarația a venit ca răspuns la o întrebare a jurnalistului referitoare la dosarul de plagiat al premierului Nicolae Ciucă, speță care a ajuns în instanță.

În acest dosar, premierul Nicolae Ciucă a obținut din partea judecătorului Marius Iosif o sentință prin care au fost anulate cele trei sesizări depuse, în luna ianuarie, pentru verificarea suspiciunilor de plagiat din teza sa de doctorat susținută în 2003, la Universitatea Națională de Apărare ”Carol I”. În urma soluționării dosarului de plagiat al premierului Ciucă, judecătorul Marius Iosif s-a pensionat.

După ce G4Media a arătat cine este judecătorul care l-a salvat de acuzațiile de plagiat pe premierul Ciucă, arătând că foști colegi ai săi îl caracterizau drept ”un magistrat care a gravitat în jurul politicienilor liberali de la Iași și care a vânat funcții publice întreaga carieră”, Parchetul General s-a sesizat și a deschis un dosar în care este cercetat modul în care a avut loc repartizarea aleatorie a speței (2826/2/2022).

Advertisements

Jurnalistul Sebastian Zachmann l-a întrebat pe Rareș Bogdan,

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

VIDEO Sevilla egalează de la 0-2, dar ratează ocazia de a se apropia la un singur punct de Real Madrid

Redacția

Surse: PSD suține că măsurile economice propuse de Florin Cîțu ar costa bugetul 30,5 miliarde de lei

Redacția

Replica lui Marcel Ciolacu pentru Cîţu, pe tema creşterii economice

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site