NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rafila despre o eventuală candidatură la prezidențiale: ”Dacă PSD consideră că eu aş putea să fiu unul dintre candidaţii potenţiali, nu am nicio problemă”

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că în acest moment nu are în proiect candidatura la Preşedinţia României, dar dacă PSD va considera că ar putea fi candidat, el nu ar avea „nicio problemă legată de o astfel de decizie”, informează Agerpres.

„Candidatura la prezidenţiale din partea PSD, a spus foarte clar domnul preşedinte Ciolacu, va fi pe bază de competiţie. Eu nu am în momentul de faţă un astfel de proiect, rămâne de văzut care va fi decizia la nivel politic, eu servesc acest partid. Dacă PSD consideră că eu aş putea să fiu unul dintre candidaţii potenţiali, nu am nicio problemă legată de o astfel de decizie, dar eu cred că trebuie să fim echilibraţi, să aşteptăm timpul să treacă”, a spus Alexandru Rafila, miercuri seară, într-o emisiune la Antena 3.

Advertisements

El

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Confederația Sindicală Meridian anunță protest, joi, în Piața Victoriei

Redacția

LIVE Război în Ucraina, ziua 86: Zelenski spune că „Donbasul este complet distrus” / Medvedev: Occidentalii nu pot lovi Rusia cu sancţiuni „nebuneşti” și să se aștepte ca noi să furnizăm alimente

Redacția

Discuţii Erdogan-Grindeanu: România îşi propune să avanseze de pe poziţia 17, în Top 10 pieţe de import ale Turciei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site