NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Anunțuri

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE IMOBILIARĂ / ANUNȚURI

La data de 05.04.2021, orele 10 va avea loc la sediul Biroului executor judecătoresc, Corbu Vasile, din Pașcani, str. Eugen Stamate, Bl. D2 A, Mezanin, Jud. Iași, vânzarea la licitație publicăa imobilului situat în extravilanul extins al satului Dumbrava, comuna Lespezi, jud. Iași, înscris in CF. nr. 64828 a comunei Lespezi, jud. Iași cu nr. cadastral 64828, constând din una casa de locuit C1, nr. niveluri 1, suprafața construită desfasurata 118 mp, anexă gospodărească C2, cu suprafață desfășurată de 32 mp. și suprafața de 5000 mp. teren, la prețul de 35.000 Euro, sau echivalentul în lei la cursul BNR de la data efectuăriii plășii, preț convenit de părți.

Imobilul urmărit este liber de sarcini.

Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit sa-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare.

Invităm pe toti cei care doresc sa cumpere imobilul urmarit silit sa se prezinte la data, locul si ora stabilita pentru vanzare, avand asupra lor cartea de identitate si pana la aceasta data sa se prezinte oferte de cumparare.

  

Cel tarziu pana la termenul de vanzare ofertantii trebuie sa depuna o cautiune de 100% din pretul de incepere a licitatiei RO80BRDE240SV53514232400 deschis la BRD la dispozitia BEJ Corbu Vasile, CF 19877199, dovada consemnarii va fi atasata ofertei de cumparare pana la termenul stabilit pentru vanzarea la licitatie publica.

Executor Judecatoresc Vasile Corbu

Advertisements

Related posts

Pierdut certificat constatator

Redacția

Pierdut certificat constatator al SC Uby Mob SRL

Redacția

Pierdut certificat constatator SC BLU SATELIT SRL

Redacția
Încarcă...